125 Toyota Highlander beoordelingen en beoordelingen (2023)

 1. Automobiel
 2. auto modellen

125 Toyota Highlander Reviews & Ratings (1)

4.0

159 beoordelingen

 • 539%
 • 436%
 • 316%
 • 26%
 • 13%

Bekijk alle beoordelingen

Bent u dit bedrijf?

Bent u dit bedrijf?

Onze belofte.We bieden een koopvoordeel met geverifieerde beoordelingen en onpartijdig redactioneel onderzoek.

Algemene beoordeling4.0uit 5

 • 539%
 • 436%
 • 316%
 • 26%
 • 13%

Bekijk alle 159 beoordelingen

Over Toyota Highlander

De Toyota Highlander is een middelgrote crossover-SUV. Lees verderToyota beoordelingenom andere modellen te leren kennen.


Toyota Highlander beoordelingen

Recent
 • Recent
 • Oudste
 • Meest behulpzaam

Elanden
 • Elanden

Een link heeft u naar deze recensie geleid. De locatie op deze pagina kan bij een volgend bezoek veranderen.

Hoe weet ik of ik deze beoordelingen over Toyota Highlander kan vertrouwen?

 • 4.260.595 beoordelingen op ConsumerAffairs zijn geverifieerd.
 • We hebben contactgegevens nodig om ervoor te zorgen dat onze reviewers echt zijn.
 • We gebruiken intelligente software die ons helpt de integriteit van beoordelingen te behouden.
 • Onze moderators lezen alle beoordelingen om de kwaliteit en behulpzaamheid te verifiëren.

Pagina 1Beoordelingen 0 - 10

StopHebron, Kentucky

Beoordeeld op 23 maart 2023

Kwaliteit gaat achteruit - bedrijfs- en dealerservice werken samen om garantiewerk ten koste van alles te voorkomen. 2019 Tacoma met slecht differentieel onder de 10.000 mijl, nieuw gekocht - 4 bezoeken, Toyota-zaak, mislukte NCDS-claim, en laat ze eindelijk het gehuil van achteren erkennen. Plaats ten slotte de dragerconstructie terug en noteer de overtollige spaanders. Belachelijk om dingen onder de aandacht te brengen (NCDS is een gimmick en ligt in bed bij autofabrikanten). Hetzelfde gebeurde toen de afdichting van de tussenbak lekte - nog eens 3 bezoeken, 1 mislukte poging (lekte erger) voordat het werd gerepareerd.

De gedachte was een toevalstreffer: de nieuwe Highlander uit 2023 stelde de inschakeling van de auto uit als hij koud was. Slechte shifter met intermitterend in- en uitparkeren, waarschijnlijk een probleem met de solenoïde van de parkeerversnelling of een probleem met de parkeerpal, en/of slecht afgeleverd en de parkeerrem is niet ingesteld op de aanhanger (krikmarkeringen onder de auto geven aan dat iemand hem verkeerd heeft opgekrikt, waardoor de vastzittende parkeerpal waarschijnlijk ook wordt losgelaten - enige manier om de vastzittende pal los te maken). Nu moet je hier ook elke actie bestrijden. Waarom komen deze hebzuchtige, door aandeelhouders gedreven bedrijven weg met het verkopen van te duur afval zonder verhaal in dit land?

Bedankt voor je stem!

ZaynulChicopee, MA

Beoordeeld op 7 januari 2023

Ik heb een Toyota Highlander hybride 52K-kilometeromvormer uit 2008, geen herinnering. Het kost $ 11.000 en onnodige fouten die ze aanbevelen. Pas op voor alle hybride Toyota. Het is totaal oplichting, niet vriendelijk. Klantenservice van Toyota is slecht.

Bedankt voor je stem!

Bedankt, u heeft zich succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! Veel plezier met het lezen van onze tips en aanbevelingen.

GaryFirth, NE

Beoordeeld op 4 november 2022

De Toyota Highlander Platinum 2019 heeft plastic wieldoppen. Dit zijn vermoedelijk de premium wielen voor dit model. Helaas heb ik dit niet opgemerkt toen ik het gebruikte voertuig kocht met meer dan 19.000 km. Het afbladderen van de wieldoppen kwam in de eerste 3 jaar voor, dus ik heb dit onder de aandacht van de dealer gebracht. Toen de plaatselijke dealer de auto voor onderhoud binnenbracht, vertelde mijn vrouw dat het alleen maar vuil was. Daarom moest ik hem bij de volgende servicebeurt meenemen en de schilferende plekken op alle vier de wielen markeren (3+ schilferende plekken op alle 4 de plastic velgen). Afbladderen is geen normale slijtage. Dit zijn defecte onderdelen van slechte kwaliteit op het voertuig. Tegen die tijd waren mijn verlengde garantie en bedrijfsgarantie niet meer van toepassing. Zeer teleurgesteld dat Toyota de kwaliteit van dit voertuig heeft verlaagd en niet achter defecte producten staat. Kreeg "0" ondersteuning van de dealer en het bedrijf Toyota.

Bedankt voor je stem!

porfierHoeve, FL

Beoordeeld op 16 juni 2022

Ik heb vorige week met de Toyota-klantenservice gesproken voor ondersteuning bij het falen van mijn Highlander-rem, een uur aan de telefoon, zonder antwoord op de vraag welke hulp zou worden geboden. Gevraagd om binnen een paar dagen te bellen voor een reactie, ze wilden me niet mailen of terugbellen. Vandaag, ongeveer een week later, teruggebeld, maar weer op antwoord gewacht. Eindreactie: geen hulp goedgekeurd bij systematische remstoring.

Bedankt voor je stem!

JGoodyear, AZ

Beoordeeld op 29 juli 2021

Max Range Hybrid 450 met volle tank. Gebeld Toyota Klantenservice, geen reactie ontvangen. (Bel terug.) Bereikberekening op Highlander en op RAV4 onnauwkeurig. Dealer nutteloos. TOYOTA Klantenservice lijkt nutteloos 28-7-2021.

Bedankt voor je stem!

SultanCalgary, AB

Beoordeeld op 31 december 2020

Niet blij met Toyota Highlander hybride. Ik heb dit platform net gekocht, heb slechts 4000 km gereden en mijn voorwielen maakten lawaai en verloren de controle op de snelweg. Het was erg gevaarlijk. Mijn familie zat in de auto. Naar dealer geweest. Ze vertelden me: "Je wiellager is defect. Moet vervangen worden." Sinds 3 weken rijd ik in een huurauto. Mijn zit in de winkel. Ik heb hem gloednieuw gekocht. Welk soort materiaal gebruikt Toyota? Ik ben erg boos op Toyota. SLECHTE ERVARING!

Bedankt voor je stem!

DavidRandolph, MA

Beoordeeld op 24 mei 2020

Ik heb een Toyota Highlander XLE uit 2019 gekocht bij Expressway Toyota uit Boston. Ik ben voor het eerst een Toyota-eigenaar; Ik zal nooit meer een voertuig van een Amerikaans merk kopen. Mijn Highlander is de kleur Blizzard Pearl White, zwart interieur met volledige achterbank (geen kapiteinsstoelen achter). Ik kocht hem met 12 mijl op de auto en nu anderhalf jaar later heb ik 17.000 mijl. Geen defecten of mechanische problemen. Zeer vlotte rit. Ik vind de stoelen comfortabel. Ze doen geen pijn, zoals anderen zeggen na lange ritten. Misschien omdat ieders lichaam anders is. Ik heb geen rammel- of windgeluiden in de cabine. Op de snelweg 70-75 is een goede kruissnelheid en haalt hij een goed benzineverbruik. Alles boven de 80 heeft de neiging om sneller meer gas te drinken. De Highlander heeft voldoende bekerhouders en opbergruimte en oplaadpoorten.

2019 is ook het laatste jaar van die specifieke carrosserievorm, dus de meeste knikken zijn opgelost. Normaal gesproken zijn er bij nieuwe modellen of nieuwe carrosserieveranderingen de eerste jaren normaal gesproken problemen. Het enige minpunt dat ik op dit moment zie, is dat de Blizzard Pearl White-verfbeurt een fout in de verf heeft die meer kleine rode milieuverontreinigende stippen aantrekt; hoewel Toyota bezig is een oplossing te vinden om dat probleem op te lossen; in de tussentijd lost een kleistaaf en waxen dat probleem op.

Bedankt voor je stem!

Er is eenPleasanton, KS

Beoordeeld op 22 december 2019

Ik ben dol op mijn Toyota Highlander vanwege het comfort, de prestaties, het gemakkelijk inladen, de mogelijkheid om van zitplaats op de 3e rij te wisselen naar volledige vracht, betrouwbaarheid, klantenservice bij servicekwesties, alle ‘extra’s’ die beschikbaar zijn bij de Highlander Ltd en vooral ben ik dol op de zoals het eruit ziet!

Bedankt voor je stem!

LelieMontclair, New Jersey

Beoordeeld op 21 december 2019

De Toyota Highlander Hybrid 2006 is een zeer comfortabele, ruime, vlotte auto. Een van de beste eigenschappen is benzine/mijl. Als u de motor aanzet, is het zo stil dat u denkt dat u de auto niet hebt gestart. Ik hou van alles aan mijn Toyota Highlander Hybrid. Zorg ervoor dat u het onderhoud op peil houdt, dan zal deze auto u niet in de steek laten????❤️

Bedankt voor je stem!

GregoriusBuford, Georgië

Beoordeeld op 20 december 2019

Deze auto heeft veel geweldige veiligheidsvoorzieningen en heeft mij vaak geholpen aanrijdingen te voorkomen, vooral bij het achteruitrijden. De gesproken aanwijzingen op de navigatie werken niet altijd correct en de waarschuwing voor een lage bandenspanning is te gevoelig. En het vertelt je niet welke band bijna leeg is. Ik zou ook graag een digitale MPH-indicator willen. Verder ben ik zeer tevreden over de Highlander.

Bedankt voor je stem!

Meer beoordelingen laden...

Toyota Highlander bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam:
Toyota Hooglander
Website:
www.toyota.com
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated: 24/10/2023

Views: 5668

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.